Op zoek naar hulp voor jouw ICT?

Voor MKB & zzp’ers


Loopt jou business goed maar kun je op het gebied van je ICT hulp gebruiken?
Dan ben jij bij Cloud it Out aan het juiste adres! Wij bieden je hulp binnen de ICT van jouw onderneming. Met onze hulp heb jij geen omkijken meer naar ICT en kun je je volledige op je eigen werk richten.

Ook helpen wij jou met online werkplekken, zodat jij altijd en waar je maar wilt aan de slag kunt en overal je documenten binnen handbereik hebt. Wij installeren en beheren het voor je, en je kunt als altijd bellen met vragen. Bij ons geen ticketsysteem maar een eigen contactpersoon die jou situatie kent en die je persoonlijk te woord staat.

Wat houdt onze ICT-hulp in?

één pakketvorm voor €59 euro p/m, wel zo eenvoudig!

ict hulp

ICT-hulp


Ervaren ICT’ers die je hulp bieden bij alle vragen over je computer en wat daar mee te maken heeft!

Online werkplek


Met onze online werkplek heb jij altijd en overal toegang tot je bestanden. Wij komen alles bij jou op locatie implementeren en gaan pas weg wanneer alles duidelijk is!

Software & eigen mail


Wij leveren jou het Microsoft Office-pakket (Word, Excel, Outlook & Powerpoint). Bovendien krijg je een e-mailadres met je eigen domeinnaam.

Op zoek hulp in de ICT? Laat de ICT-stress van je afvallen!

ICT is een lastig aspect binnen jouw bedrijf. We snappen heel goed dat je liever geen ICT-stress hebt. ICT moet gewoon functioneren. Wij bieden graag onze hulp voor jouw ICT!

Voor een betaalbare prijs van €59,- excl. btw per maand (of lager) verzorgen wij één online werkplek binnen jouw bedrijf. Daarmee ben je verzekerd van de veiligheid van je bestanden, voldoe je aan de AVG-norm en kun je bij ons terecht met al jouw ICT-vragen.

Zoek je hulp voor je ICT of wil je altijd en overal of met verschillende apparaten toegang hebben tot je bestanden, dan is een online werkplek van Cloud it Out jouw ideale oplossing!


De ideale ICT-hulp voor ZZP’ers en het MKB!

Voor iedere zelfstandige ondernemer is een werkende ICT van groot belang. Toch blijkt dat ondernemers vaak de ICT zelf regelen. Vaak wordt gedacht dat ICT-hulp behoorlijk prijzig is.

Maar niet bij ons! Bij Cloud it Out kies je voor een aantrekkelijk pakket, waarbij wij jouw ICT regelen. Dit kan voor één of meerdere werkplekken. Je kunt vanaf iedere plek bij jouw bestanden. Bij ons betaal je een maximale prijs. Wanneer je niet alle diensten afneemt, gaat de prijs gewoon omlaag! Bekijk ook onze overige extra’s!

Alles direct goed geregeld!

Voor maar €59 euro per maand!
Heb je vragen over onze ICT-hulp? Wij bellen je graag even terug!

 

“Alles is werkelijk goed geregeld en erg gebruiksvriendelijk”

Met de start van mijn eigen onderneming was ik op zoek naar een partij die het IT vraagstuk voor mij uit handen kon nemen. Ik ben in contact gekomen met Thies van Cloud it Out en in het gesprek wist hij meteen de goede en relevante vragen te stellen. Op basis van mijn wensen is een pakket voor mij samengesteld waarin ik al mijn benodigde programma’s bij de hand heb, met de juiste licenties. Bij het in gebruik nemen van het pakket is zelfs de installatie op mijn laptop uit handen genomen en kon ik meteen aan het werk!

De servicegerichte aanpak en de altijd stand-by belofte geven mij het vertrouwen dat ik me op dit onderdeel geen zorgen hoef te maken, alles is werkelijk goed geregeld en erg gebruiksvriendelijk.

Ik beveel Cloud it Out van harte aan!

 

Ramona de Lange
Eigenaar Radela – Sociale en organisatorische innovatie