ICT-oplossingen voor het MKB?

Geen zorgen om je ICT!


Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw ICT-problemen in het MKB of wil je gewoon geen zorgen hebben over ICT?
Dan ben jij bij Cloud it Out aan het juiste adres! Tegen een voordelig tarief zorgen wij voor de ICT-oplossingen voor jouw MKB.
Ook bieden wij online werkplekken, waardoor jij altijd en overal met je bestanden aan de slag kunt.

 
 

 

Wat zijn onze ICT-oplossingen voor het MKB?

één pakketvorm voor €59 euro p/m, wel zo eenvoudig!

Computerproblemen oplossen


Voor een lage prijs helpen professionals jou met de ICT-oplossing voor het MKB.

Online werkplek


Wil jij overal toegang tot je bestanden? Dat is bij ons geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je bestanden veilig zijn en we maken backups

Software & eigen mail


Inclusief Microsoft Office (Word, Excel, Outlook & Powerpoint) en het beheren van je eigen mailadres, waaronder backups.

ICT-oplossingen voor het MKB? Kies voor Cloud it Out!

De ICT van je bedrijf is één van de onderdelen waar jij als ondernemer geen omkijken naar wilt hebben. Het moet gewoon altijd functioneren en geen stress opleveren.Wij bieden ICT-oplossingen voor jouw MKB.

Voor een voordelige prijs van €59,- excl. btw per maand (of lager) verzorgen wij één online werkplek binnen jouw bedrijf. Je hoeft je niet druk te maken om de veiligheid van je bestanden, belangrijke backups of de opslag van je bestanden. Wij nemen elke zorg uit handen!

Wil jij ondersteuning bij computerproblemen? Wil jij dat je ICT-problemen worden opgelost door professionals? Dan ben je op zoek naar Cloud it Out!


Dé ICT-oplossing voor het MKB!

ICT moet gewoon functioneren. Heel simpel. Toch blijkt dat veel MKB-ondernemers zelf alles willen oplossen. Terwijl hulp helemaal niet duur hoeft te zijn!

Cloud it Out biedt een aantrekkelijk pakket samengesteld waarbij wij jouw zorgen op ICT-gebied uit handen nemen. Naast de ondersteuning en de online werkplekken, zorgen wij er ook voor dat je voldoet aan de AVG-normen. Bekijk nu ook onze overige extra’s!

Alles direct goed geregeld!

Voor maar €59 euro per maand!
Wil je graag meer informatie over onze online werkplekken? Wij bellen je graag even terug!

 

“Alles is werkelijk goed geregeld en erg gebruiksvriendelijk”

Met de start van mijn eigen onderneming was ik op zoek naar een partij die het IT vraagstuk voor mij uit handen kon nemen. Ik ben in contact gekomen met Thies van Cloud it Out en in het gesprek wist hij meteen de goede en relevante vragen te stellen. Op basis van mijn wensen is een pakket voor mij samengesteld waarin ik al mijn benodigde programma’s bij de hand heb, met de juiste licenties. Bij het in gebruik nemen van het pakket is zelfs de installatie op mijn laptop uit handen genomen en kon ik meteen aan het werk!

De servicegerichte aanpak en de altijd stand-by belofte geven mij het vertrouwen dat ik me op dit onderdeel geen zorgen hoef te maken, alles is werkelijk goed geregeld en erg gebruiksvriendelijk.

Ik beveel Cloud it Out van harte aan!

 

Ramona de Lange
Eigenaar Radela – Sociale en organisatorische innovatie