Alles voor een goed werkende Online werkplek!

Naast onze Online Werkplekken leveren wij alles om een fijne digitale werk omgeving te creëren.

De werkplek

We hebben al vele fysieke werkplekken mogen installeren en daarom weten we precies wat wel en wat niet lekker werkt. Maar nog belangrijker: We voorkomen dat je te veel betaald voor apparatuur die je niet nodig bent! Veel rekenwerk hoeft jouw systeem namelijk niet te doen, dat doen onze servers in de cloud!

Telefonie

Moet het toestel gewoon overgaan als iemand je belt? Of wil je een complexe wachtrij oplossing waarbij je de klant al naar de juiste afdeling kunt sturen? Moet er een pop-up in beeld komen met de gegevens van de klant? Of mag alles gewoon doorgeschakeld worden naar je mobiel?

Telefonie is sterk veranderd de laatste jaren, maar hoe je het ook wenst: Wij kunnen je er mee helpen!

Managed Wi-Fi

Overal kunnen werken vinden we heel normaal. Sterker nog, hoe minder kabels hoe beter! Daar zijn wij het helemaal mee eens. Het is dan wel erg belangrijk om een goed draadloos netwerk op te bouwen. Bij een Wi-Fi netwerk zijn 3 componenten erg belangrijk: Dekking, stabiliteit en snelheid. Net als bij onze Online Werkplek kunnen wij met Managed Wi-Fi op afstand zorg dragen voor de veiligheid en werkbaarheid van het (draadloze) netwerk.

Vragen en/of interesse in onze aanvullende diensten?

Neem dan gerust contact met ons op!
Samen kijken we naar de beste oplossing.

Netwerkbeheer

Het netwerk is de basis van elke IT omgeving. Het aantal apparaten dat een netwerk verbinding vereist neemt exponentieel toe! Daarom is het belangrijker dan ooit om een stabiel netwerk te bouwen. Door goed netwerkbeheer kunnen we een stabiele cloud verbinding realiseren!

Internet

Met andere woorden: Hoe is je (thuis)kantoor verbonden met internet? We kunnen in samenwerking met onze partners veel mogelijkheden aanbieden. De laatste tijd gaat de voorkeur uit naar glasvezel maar dit kan (te) duur zijn en in sommige gevallen zelfs onmogelijk! Gelukkig zijn er genoeg alternatieven zoals ADSL en 4g modems. Samen komen we altijd tot de beste keuze.

ICT is complex

We begrijpen het als je vragen hebt!


    Op werkdagen krijg je meestal dezelfde dag antwoord per mail. Bellen doen we tussen 8:00 en 18:00 uur. Bel ons ook wanneer het jou uitkomt.

    Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en voorzien van het Google privacybeleid en servicevoorwaarden.