Cloud oplossingen voor MKB

Wil je graag overal kunnen werken? Dan is werken in de cloud ideaal. Maar als MKB-er ontbreekt je vaak de tijd en kennis om zo’n cloud-werkplek in te richten. Je hebt ook geen IT-afdeling die dit even voor je in orde maakt. Daarom zijn wij er! Wij stellen jouw online werkplek in én zorgen voor een dagelijkse back-up. Jij krijgt een snelkoppeling op je bureaublad waarmee je direct bij jouw bestanden en e-mail komt. Bovendien geven wij je alle IT ondersteuning die je nodig hebt. Jouw cloud oplossing snel en veilig geregeld!

Wat jij krijgt met onze cloud oplossingen voor het MKB:

  • Een snelkoppeling op je bureaublad waarmee je eenvoudig en snel bij je bestanden en mail komt.
  • Mogelijkheid om overal ter wereld in te loggen op jouw online werkomgeving.
  • Veilig werken, volgens AVG-norm. Wij maken elke dag een back-up.
  • Jouw persoonlijke IT-expert die hulp en uitleg biedt wanneer je dat nodig hebt.

Zeer aantrekkelijke prijs

Wij bieden jouw cloud oplossing aan voor maximaal 59 euro per maand per werkplek. Hier is een licentie voor Microsoft Office bij inbegrepen.

Geen Microsoft Office nodig?
dan verlagen we de prijs naar € 39,-

Eerlijke prijzen en transparantie, daar staan wij voor!

Wil je meer informatie? » Neem contact met ons op!

 

Wist je dat:

Je elke dag je aantal werkplekken mag verhogen of verlagen?

Wij niet werken met boetes en opzegtermijnen? Jij mag dagelijks opzeggen.

We een fair use policy hanteren. Dit houdt in dat we niet met meerprijzen en limieten werken. Maar wanneer je uitzonderlijk veel gebruikt nemen we contact met je op om samen een oplossing te zoeken. 

Transparantie en klanttevredenheid bij ons bovenaan staan? We hebben dan ook geen verborgen kosten, je betaalt maximaal 59 euro per maand per werkplek. 

De volgende stap

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Stel hem dan nu! Wij beantwoorden hem graag voor je. Natuurlijk in begrijpelijke taal! Liever een persoonlijk gesprek om alle mogelijkheden door te nemen? We komen graag bij je langs voor een kop koffie en een gesprek over onze cloud oplossingen!