Op zoek naar een ICT dienstverlener?

Voor zzp’ers & het MKB


Ben jij op zoek naar een betaalbare en betrouwbare ICT dienstverlener?
Dan ben jij bij Cloud it Out aan het juiste adres! Wij zijn de IT-professionals die jou altijd ondersteunen met jouw vragen over ICT. Wij leggen je alles uit in begrijpelijke taal.

Daarnaast bieden wij online werkplekken, waarmee je altijd en overal aan de slag kunt en je bestanden altijd bij de hand hebt.

Hoe kunnen wij als ICT dienstverlener jou helpen?

één pakketvorm voor €59 euro p/m, wel zo eenvoudig!

Computervragen beantwoorden


Professionals die al jouw computervragen beantwoorden en oplossen! En dat voor een eenvoudig betaalbaar pakket!

Online werkplek


Met onze online werkplek heb jij altijd en overal toegang tot je bestanden. Bovendien zorgen wij voor veilige opslag en back-ups.

Software & eigen mail


Bij ons krijg je het Microsoft Office-pakket (Word, Excel, Outlook & Powerpoint). Daarnaast beheer je je eigen mailadres, waaronder back-ups.

Op zoek naar een ICT dienstverlener? Kies voor een online werkplek!

De ICT van je bedrijf is een lastig onderdeel waar jij als ondernemer geen omkijken naar wilt hebben. Het moet altijd functioneren!

Voor een betaalbare prijs van €59,- excl. btw per maand (of lager) verzorgen wij één online werkplek binnen jouw bedrijf. Geen stress meer over de veiligheid van je bestanden, de belangrijke backups of de opslag van je bestanden. Wij nemen je deze zorg volledig uit handen!

Zoek je een professionele ICT dienstverlener en wil je op iedere locatie in Nederland en met meerdere elektronische apparaten toegang hebben tot al je bestanden, dan is een online werkplek van Cloud it Out de oplossing!


Dé oplossing voor ZZP’ers en het MKB!

Voor iedere zelfstandige ondernemer is een werkende ICT essentieel. Toch blijkt dat ondernemers vaak de ICT zelf regelen. De hulp van een ICT dienstverlener is toch behoorlijk prijzig?

Bij Cloud it Out kies je voor een aantrekkelijk pakket, waarbij wij de ICT regelen. Dit kan voor één of meerdere werkplekken. Je kunt vanaf iedere plek bij jouw bestanden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan de nieuwste eisen omtrent de AVG-regelgeving. Bekijk ook onze overige extra’s!

Alles direct goed geregeld!

Voor maar €59 euro per maand!
Wil je graag meer informatie over onze ICT dienstverlening? Wij bellen je graag even terug!

 

“Alles is werkelijk goed geregeld en erg gebruiksvriendelijk”

Met de start van mijn eigen onderneming was ik op zoek naar een partij die het IT vraagstuk voor mij uit handen kon nemen. Ik ben in contact gekomen met Thies van Cloud it Out en in het gesprek wist hij meteen de goede en relevante vragen te stellen. Op basis van mijn wensen is een pakket voor mij samengesteld waarin ik al mijn benodigde programma’s bij de hand heb, met de juiste licenties. Bij het in gebruik nemen van het pakket is zelfs de installatie op mijn laptop uit handen genomen en kon ik meteen aan het werk!

De servicegerichte aanpak en de altijd stand-by belofte geven mij het vertrouwen dat ik me op dit onderdeel geen zorgen hoef te maken, alles is werkelijk goed geregeld en erg gebruiksvriendelijk.

Ik beveel Cloud it Out van harte aan!

 

Ramona de Lange
Eigenaar Radela – Sociale en organisatorische innovatie