Online Werkplek in Deventer

Online Werkplek in Deventer

Een Online Werkplek in Deventer?

Deventer is een Hanzestad in de provincie Overijssel met iets meer als 100.000 inwoners. Als Cloud it Out leveren wij een Online Werkplek in Deventer. Cloud it Out gevestigd in Rijssen en beheert door heel Nederland voor klanten cloud oplossingen die je helpen om overal te wereld toegang te krijgen tot je programma’s, software en bestanden. Daarnaast wordt samenwerken steeds makkelijker gemaakt. 

Cloud it Out levert de Online Werkplek in Deventer aan organisaties die zonder gedoe gebruik willen maken van de meeste recente cloud oplossingen. Wist je dat je gemakkelijk zelf kunt berekenen wat de Online Werkplek jouw organisatie gaat kosten? Je ontvangt de berekening binnen een werkdag in je mailbox!

Waarom kiezen voor Cloud it Out en de Online Werkplek?

En dat allemaal vanaf slechts:

€39,- p.m.

Alles direct goed geregeld hebben?

Bekijk dan eens onze Werkplek 365 of onze volledige Online Werkplek. Onze Online Werkplek in Deventer is actief bij 500+ medewerkers en die beoordelen het met een 9.5!

Onze cloud producten!

Veilig werken conform AVG!

Vraag nu een
gratis demo aan!

Test onze Online Werkplek in Deventer gratis! Ontvang een demo account in je mailbox! 

Online Werkplek in Deventer | Cloud it Out

De voordelen van de Online Werkplek

Onze Online Werkplek in Deventer is een 100% procent cloud oplossing. Dit betekend dat al je handelingen op onze servers in het data centrum gebeuren. Dit gaat een stuk verder als alle maar bestanden online opslaan of een hybride cloud omgeving. Of het nu gaat om het openen van Office bestanden, het beantwoorden van e-mail in Outlook, het gebruik van een je eigen applicaties of het bekijken van presentaties, alles kun je doen binnen de Online Werkplek. Dit betekend dat je 100% in een veilige omgeving werkt. Op deze manier kunnen we al je handelingen beveiligen en direct back-uppen, wel zo veilig! Onze Online Werkplek in Deventer is actief bij meer dan 500 gebruikers, probeer het zelf!

Veiliger werken

Data verlaat ons datacentra niet! Alle verwerkingen die jij uitvoert worden verwerkt op onze servers. Het enige wat jij als gebruiker binnenhaalt is Beeld. Het is een wat vreemd begrip maar je bent er zo aan gewend, want voor jou als gebruiker veranderd er eigenlijk niks. Je ziet gewoon jou bureaublad, programma’s, mapjes en netwerk schijven.

Cloud opslag

Dit betekend dat jij je laptop zonder problemen in de trein kan laten liggen! Daar staat namelijk geen data op of een programma wat jij graag gebruikt. Je hebt dus ook geen data lek, dit bespaard veel tijd en negatieve publiciteit. Daarnaast ben je ook ongelofelijk snel weer aan het werk! je kan namelijk vanaf elk willekeurig apparaat met internet weer verder werken

Aanmelden

Onze dienst is apparaat onafhankelijk. Je kan inloggen vanaf een computer, laptop, tablet, en ga zo maar door. Het maakt verder niet uit welk besturingssysteem op het apparaat staat (Windows, Ios, Android etc). Overal ter wereld waar je internet hebt, kun je met onze online werkplek bij jou bestanden en applicaties.

Toegewezen specialist

Wordt direct goed geholpen door iemand die kennis heeft van je situatie. Geen uitgebreide keuze menu's of ticketsystemen -> wel uitstekende support zodat je snel weer verder kunt.

E-mail en agenda's

Krijg zakelijke e-mail met Outlook, inclusief een postvak van 50 GB per gebruiker en verzend bijlagen tot 150 MB. 

Dagelijkse back-up

Elke nacht maken we een complete back-up van je mail, bestanden en virtuele machines. Uiteraard naar onze beveiligde datacenters.

Antivirus en monitoring

We maken gebruik van een beveiliging die zowel je lokale apparaten beveiligd maar ook je cloud data scant op onzuiverheden. Voorkomen is immers beter dan genezen. 

2-factor authenticatie

Aanmelden bij de online werkplek gaat altijd via een veilige verbinding. Om er zeker van te zijn dat alleen JIJ bij JOUW data kan, kun je kosteloos gebruik maken van 2-weg verificatie. Je krijgt dan een melding op je mobiel die geaccepteerd moet worden

Online werkplek in Deventer? Cloud it Out regelt het!

Cloud it Out gevestigd in Rijssen levert door heel Nederland Online Werkplekken. Onze Online werkplek in Deventer is bij meer dan 500 werkplekken in gebruik. Ervaar zelf het gemak!

De ideale IT-hulp voor ZZP’ers en het MKB!

Voor iedere zelfstandige ondernemer in Deventer is een werkende IT van groot belang. Toch blijkt dat ondernemers in Overijssel vaak de IT zelf regelen. Vaak wordt gedacht dat IT ondersteuning behoorlijk prijzig is.

Maar niet bij ons! Bij Cloud it Out uit Rijssen kies je voor een aantrekkelijk pakket, waarbij wij jouw IT regelen. Dit kan voor één of meerdere werkplekken. Je kunt vanaf iedere plek bij jouw bestanden. Bij ons betaal je een maximale prijs. Wanneer je niet alle diensten afneemt, gaat de prijs gewoon omlaag! Bekijk hier het volledige overzicht.

Office 365
Vergadersystemen

Wat houdt onze Online Werkplek in?

Een online werkplek zonder gezeur! Met een online werkplek kun je met jouw laptop of pc
overal gaan zitten waar je zelf graag wilt  werken. Wij zorgen dat je alles nodig hebt om direct aan de slag te kunnen.

De voordelen:

En dat allemaal voor slechts:

€73,- p.m.

Waarom kiezen voor Cloud it Out?

Microsoft Office 365

Jouw data veilig in 3 datacenters

Al onze klanten staan verspreid over 3 datacenter. Mocht er iets zijn? Dan ben je zo weer online

Klanten Cloud it Out

+500 anderen gingen je voor

Klanten door heel Nederland, daar zijn we trots op.

Online Werkplek in Deventer | Cloud it Out

Een veilige Cloud Werkplek

Met goede support zodat jij kan doen waar je goed in bent: Ondernemen!

Werkplek beoordeling

Tevreden klanten

Klanten van Cloud it Out beoordelen ons met een 9.5!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een Online Werkplek?

Om gemakkelijk de kosten voor je organisatie te berekenen vul je geheel vrijblijvend onze tool in. Je ontvangt de prijsopgave dan in je mailbox.

Ik heb al een Office 365 abonnement. Wat nu?

Wij nemen je huidige abonnement in beheer. Je krijgt geen dubbele kosten.

Wat zijn de kosten van Werkplek 365?

Om gemakkelijk de kosten voor je organisatie te berekenen vul je geheel vrijblijvend onze tool in. Je ontvangt de prijsopgave dan in je mailbox.

Kan ik jullie Cloud diensten uitproberen?

Jazeker. Je kunt een demo aanvragen en onze dienst 14 dagen gratis uitproberen.

Hoe snel kan ik overstappen?

Na akkoord op de offerte kunnen we in de meeste gevallen binnen 4 weken de overstap realiseren.

Kan ik doorwerken tijdens de migratie?

Gemiddeld duurt de migratie een halve dag. Onze specialisten zorgen ervoor dat vitale bedrijfsprocessen door kunnen blijven gaan. 

Kan ik overal inloggen in de Online Werkplek?

Als er een internetverbinding is kun je gebruik maken van de Online Werkplek. Dit hoeft niet eens een hele snelle internetverbinding te zijn. Zelfs 4G is voldoende.

Voor welke type klant zijn jullie Cloud producten geschikt?

Onze klanten variëren van ZZP’ers tot organisaties met 100+ medewerkers.

Hoe veilig zijn jullie Cloud diensten?

Kijk voor meer informatie over veiligheid op onze techniek pagina of neem contact met ons op!

Antwoord niet kunnen vinden?
Stel je vraag hieronder.

Bel ons op

0548 515 446

Onze Cloud Experts helpen je graag! 

Of

Bel me terug op: