RDS

RDS

Cloud it Out RDS diensten

RDS (Remote Desktop Services) is een dienst waarbij 100% cloudwerken mogelijk is. Het lokale apparaat wordt alleen gebruikt voor het opzetten van de verbinding. Dit is niet alleen gemakkelijk voor de gebruiker maar ook nog eens erg veilig in het kander van de AVG-wetgeving. De Online Werkplek van Cloud it Out is een RDS dienst die staat voor gemakt, veiligheid en schaalbaarheid. Een RDS dienst stelt gebruikers in staat om vanaf een simpel apparaat (zoals een thinclient, laptop, PC of tablet) de Online Werkplek te benaderen. 

Waarom kiezen voor de RDS diensten Cloud it Out?

En dat allemaal vanaf slechts:

€39,- p.m.

Direct hulp nodig?

Online Werkplek in Overijssel

Alles direct goed geregeld hebben?

Bekijk dan eens onze Werkplek 365 of onze volledige Online Werkplek. Onze RDS diensten zijn actief bij +500 gebruikers en wordt beoordeelt met een 9.5!

Hoe werkt een RDS dienst?

Een RDS dienst werk op basis van het Remote Desktop Protocol. Remote desktop staat voor het extern overnemen van je computer. Bij een RDS-Server kunnen meerdere gebruikers gebruik maken van deze computer. Dit is de basis voor de Online Werkplek van Cloud it Out. Door het centraliceren van IT kunnen we enterprise IT-oplissingen aanbieden die anders onbetaalbaar zijn of te veel onderhoud vergen. Onze RDS dienst zorgt er voor dat je altijd toegang hebt tot je eigen bureaublad, documenten, applicaties en software. WIj zorgen voor de beschikbaarheid, updates, back-up, beveiliging en monitoring. Meer lezen over onze techniek? Dat kan hier.

RDS
Intel Nuc

Hoe benader ik een RDS dienst?

Een RDS dienst benader je met een client. Een bekende client voor remote werken is de zogenoemde “Thin Client”. Deze kleine maar krachtige computers zin geoptimaliseerd voor het werken binnen cloud. Omdat de verwerkingen van de gebruiker plaats vinden binnen de cloud hoeven deze clients zelf weinig te doen. Dit maakt ze betaalbaar, gebruiksvriendelijk en bovendien erg duurzaam. Naast thinclients is het ook goed mogelijk om onze RDS dienst te benaderen vanaf een standard computer, laptop, tablet en zelfs mobiel.

Onze RDS Diensten

Veilig werken conform AVG!

Vraag nu een
vrijblijvende demo aan!

We kunnen je uren vertellen over onze diensten…
Maar je kan het natuurlijk ook zelf uitproberen!

RDS | Cloud it Out

Voordelen van RDS

Wij werken met een 100% procent RDS oplossing. Alle verwerkingen die een gebruiker uitvoert (zoals het openen van een document of het versturen van e-mail) gebeurd op onze server in beveiligde datacentra. Dit gaat een stuk verder als data online opslaan of een hybride cloud oplossing. Of het nu gaat om het openen van Word bestanden, het beantwoorden van mail in Outlook, het gebruik van een (maatwerk) applicatie of het bekijken van video’s, alles kun je doen binnen de online werkplek. Dit betekend dat je 100% in een veilige omgeving werkt. Op deze manier kunnen we al je handelingen beveiligen en direct back-uppen, wel zo veilig!

Veiliger werken

Data verlaat ons datacentra niet! Alle verwerkingen die jij uitvoert worden verwerkt op onze servers. Het enige wat jij als gebruiker binnenhaalt is Beeld. Het is een wat vreemd begrip maar je bent er zo aan gewend, want voor jou als gebruiker veranderd er eigenlijk niks. Je ziet gewoon jou bureaublad, programma’s, mapjes en netwerk schijven.

Cloud opslag

Dit betekend dat jij je laptop zonder problemen in de trein kan laten liggen! Daar staat namelijk geen data op of een programma wat jij graag gebruikt. Je hebt dus ook geen data lek, dit bespaard veel tijd en negatieve publiciteit. Daarnaast ben je ook ongelofelijk snel weer aan het werk! je kan namelijk vanaf elk willekeurig apparaat met internet weer verder werken

Aanmelden

Onze dienst is apparaat onafhankelijk. Je kan inloggen vanaf een computer, laptop, tablet, en ga zo maar door. Het maakt verder niet uit welk besturingssysteem op het apparaat staat (Windows, Ios, Android etc). Overal ter wereld waar je internet hebt, kun je met onze online werkplek bij jou bestanden en applicaties.

Toegewezen specialist

Wordt direct goed geholpen door iemand die kennis heeft van je situatie. Geen uitgebreide keuze menu's of ticketsystemen -> wel uitstekende support zodat je snel weer verder kunt.

E-mail en agenda's

Krijg zakelijke e-mail met Outlook, inclusief een postvak van 50 GB per gebruiker en verzend bijlagen tot 150 MB. 

Dagelijkse back-up

Elke nacht maken we een complete back-up van je mail, bestanden en virtuele machines. Uiteraard naar onze beveiligde datacenters.

Antivirus en monitoring

We maken gebruik van een beveiliging die zowel je lokale apparaten beveiligd maar ook je cloud data scant op onzuiverheden. Voorkomen is immers beter dan genezen. 

2-factor authenticatie

Aanmelden bij de online werkplek gaat altijd via een veilige verbinding. Om er zeker van te zijn dat alleen JIJ bij JOUW data kan, kun je kosteloos gebruik maken van 2-weg verificatie. Je krijgt dan een melding op je mobiel die geaccepteerd moet worden

Vergadersystemen

Waarom kiezen voor Cloud it out RDS?

Onze RDS dienst (De Online Werkplek)  Met een online werkplek kun je met jouw laptop of pc
overal gaan zitten waar je zelf graag wilt  werken. Wij zorgen dat je alles nodig hebt om direct aan de slag te kunnen.

De voordelen:

En dat allemaal voor slechts:

€73,- p.m.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik overstappen?

Na akkoord op de offerte kunnen we in de meeste gevallen binnen 4 weken de overstap realiseren.

Kan ik doorwerken tijdens de migratie?

Gemiddeld duurt de migratie een halve dag. Onze specialisten zorgen ervoor dat vitale bedrijfsprocessen door kunnen blijven gaan. 

Kan ik overal inloggen in de Online Werkplek?

Als er een internetverbinding is kun je gebruik maken van de Online Werkplek. Dit hoeft niet eens een hele snelle internetverbinding te zijn. Zelfs 4G is voldoende.

Hoe werkt de 2-wegverificatie?

Voor de 2-wegverificatie maken we gebruik van DUO Mobile. Je moet toestemming geven op je telefoon voordat je kunt inloggen in de Online Werkplek. 

Werken jullie met een ticketsysteem?

Wij werken niet met een ticketsysteem. Als klant kun je ons gewoon rechtstreeks bellen of mailen. Je wordt dan direct geholpen.

Hoe kunnen jullie in heel Nederland snel support leveren?

De meeste support doen we van afstand met Teamviewer. Eventuele problemen worden dus direct verholpen. Verder staan wij altijd in verbinding met onze datacenters. We komen een aantal keer per jaar langs op locatie voor onderhoud.

Antwoord niet kunnen vinden?
Stel je vraag hieronder.