Online werkplek in Almelo

Online werkplek in Almelo

Herkent u zich ook in het onderstaande?

Wij regelen uw online werkplek in Almelo voor een maandelijkse prijs en u kunt direct aan de slag met de werkzaamheden waar u goed in bent, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw werkplek of de werkplek van uw medewerkers!

Werkplek 365
39,-
Online Werkplek
69 -
Volledig in de cloud
Inloggen vanaf elk apparaat
Dagelijkse back-ups
Outlook mailbox van 50 GB
Dataopslag in Nederland
Aantal GB dataopslag
1000 GB
Onbeperkt
Bedrijfssoftware in de Cloud
Soort Office pakket
Microsoft Office 365 Business
Microsoft Office standaard
Sharepoint, Onedrive & Teams
Virus en malware beveiliging
Beperkt

De Basis

Wij werken met een 100% procent cloud oplossing. Dit betekend dat al uw digitale handelingen op onze servers gebeuren. Dit gaat een stuk verder als data online opslaan of een hybride Cloud oplossing. Of het nu gaat om het openen van Word bestanden, het beantwoorden van mail in Outlook, het gebruik van een (maatwerk) applicatie of het bekijken van video’s, alles kunt u doen binnen de online werkplek. Dit betekend dat u 100% in een veilige omgeving werkt. Op deze manier kunnen we al uw handelingen beveiligen en direct back-uppen, wel zo veilig!

Waarom is dit veiliger?

Data verlaat ons Datacentra niet!
Alle verwerkingen die u uitvoert worden verwerkt op onze servers. Het enige wat u als gebruiker binnenhaalt is Beeld. Het is een wat vreemd begrip maar u bent er zo aan gewend, want voor u als gebruiker veranderd er eigenlijk niks. U ziet gewoon uw bureaublad, programma’s, mapjes en netwerk schijven.

Dit betekend dat u uw laptop zonder problemen in de trein kan laten liggen! Daar staat namelijk geen data op of een programma wat u graag gebruikt. U heeft dus ook geen data lek, dit bespaard veel tijd en negatieve publiciteit. Daarnaast bent u ook ongelofelijk snel weer aan het werk! U kunt namelijk vanaf elk willekeurig apparaat met internet weer verder werken

Aanmelden

Onze dienst is apparaat onafhankelijk. U kunt inloggen vanaf een computer, laptop, tablet, en ga zo maar door. Het maakt verder niet uit welk besturingssysteem op het apparaat staat (Windows, Ios, Android etc). Overal ter wereld waar u internet heeft, kunt u met onze online werkplek bij uw bestanden en applicaties.

Aanmelden bij de online werkplek gaat altijd via een veilige verbinding. Om er zeker van te zijn dat alleen U bij UW data kunt, u kunt kosteloos gebruik maken van 2-weg verificatie. U krijgt dan een melding op uw mobiel die geaccepteerd moet worden.

Wat houdt onze online werkplek in?

Een online werkplek zonder gezeur! Met een online werkplek kunt u met uw laptop of pc overal gaan zitten waar u zelf graag wilt werken. Het maakt niet uit of dat bij u thuis is, op kantoor of onderweg! Wij zorgen dat u alles heeft wat u nodig bent om direct aan de slag te kunnen. Benieuwd wat een Online Werkplek in Almelo kost?

U ontvangt:

Online werkplek in Almelo | Cloud it Out

Bestanden

Online werkplek in Almelo | Cloud it Out

Office

Online werkplek in Almelo | Cloud it Out

E-mail

Vraag nu een
vrijblijvende offerte aan!

Benieuwd wat Werkplek 365 of de Online Werkplek jouw organisatie gaat kosten? Kom er geheel vrijblijvend achter! Onze offerte ontvang je binnen 1 werkdag. 

Online werkplek in Almelo | Cloud it Out

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een Online Werkplek?

Om gemakkelijk de kosten voor je organisatie te berekenen vul je geheel vrijblijvend onze tool in. Je ontvangt de prijsopgave dan in je mailbox.

Ik heb al een Office 365 abonnement. Wat nu?

Wij nemen je huidige abonnement in beheer. Je krijgt geen dubbele kosten.

Wat zijn de kosten van Werkplek 365?

Om gemakkelijk de kosten voor je organisatie te berekenen vul je geheel vrijblijvend onze tool in. Je ontvangt de prijsopgave dan in je mailbox.

Kan ik jullie Cloud diensten uitproberen?

Jazeker. Je kunt een demo aanvragen en onze dienst 14 dagen gratis uitproberen.

Hoe snel kan ik overstappen?

Na akkoord op de offerte kunnen we in de meeste gevallen binnen 4 weken de overstap realiseren.

Kan ik doorwerken tijdens de migratie?

Gemiddeld duurt de migratie een halve dag. Onze specialisten zorgen ervoor dat vitale bedrijfsprocessen door kunnen blijven gaan. 

Kan ik overal inloggen in de Online Werkplek?

Als er een internetverbinding is kun je gebruik maken van de Online Werkplek. Dit hoeft niet eens een hele snelle internetverbinding te zijn. Zelfs 4G is voldoende.

Voor welke type klant zijn jullie Cloud producten geschikt?

Onze klanten variëren van ZZP’ers tot organisaties met 100+ medewerkers.

Hoe veilig zijn jullie Cloud diensten?

Kijk voor meer informatie over veiligheid op onze techniek pagina of neem contact met ons op!

Antwoord niet kunnen vinden?
Stel je vraag hieronder.