Computers & Laptops

Computers & Laptops

Voorkom dure hardware

Al onze cloudoplossing zijn te benaderen vanaf een laptop, computer, mobiel of tablet. Dit geldt voor zowel Android, Apple als Microsoft apparaten. We kijken per klant wat het beste past bij de gebruikers. Tijdens de inventarisatie kijken wij of de huidige hardware voldoet, vaak is dit het geval.

De voordelen:

Computers of laptops nodig voor je werkplek?
Computers of laptops nodig voor je werkplek?

Hardware voor de Cloud

Steeds meer werkzaamheden en applicaties draaien vanuit de Cloud. Dit vraagt veel minder van lokale bronnen omdat alle verwerkingen gebeuren binnen onze datacenters. Daarom werken wij veel met Intel Next Unit Computers en Thin Clients. Bekijk ook onze Schermen en randapparatuur.

Heb je vragen over deze dienst of wil je meer informatie?
Probeer eens hoe begrijpelijk onze uitleg is! Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Next Unit Computing

Cloud it Out maakt veel gebruik van Intels Next Unit Computing (Intel Nuc). Een Nuc is een compacte mini-PC die de laatste jaren sterk ontwikkeld is. De Nuc is kleiner dan een broodtrommel en energiezuinig. Desondanks deze eigenschappen is hij verkrijgbaar met een krachtige processor en voldoende geheugen om prettig te multitasken. 

Intel Nuc
Computers of laptops nodig voor je werkplek?

Computers & Laptops

Bepaalde applicaties stellen meer eisen aan je lokale hardware. Denk bijvoorbeeld aan 3D tekenen, foto- en videobewerking of verwerkprogramma’s van grote datasets. In dit geval voldoet de Nuc niet meer, maar is het verstandig om te kijken naar een computer of laptop. Cloud it Out ondersteunt je organisatie graag bij de aanschaf van de juiste hardware. Zo kunnen we er voor zorgen dat je niet  teveel betaalt en direct aan de slag kunt. 

Hulp nodig bij de aanschaf van hardware?

Neem dan gerust contact op met onze IT-experts!

Computers & Laptops | Cloud it Out