Presenteren en vergaderen

Presenteren & vergaderen

Door de groeiende vraag van remote- en thuiswerken zien we steeds meer audiovisuele oplossingen binnen bedrijven. Dat kan variëren van geavanceerde meeting rooms die van alle gemakken zijn voorzien of thuis werkplekken waarbij werknemers extern verbinden met collega’s.

Cloud it Out levert:

Presenteren & Vergaderen
Prensentatie

Presenteren

Bij presenteren moet techniek uw organisatie niet in de steek laten. Of het nou om interne of externe presentaties gaat. Cloud it Out levert professionele presentatie oplossingen voor ieder budget. Populair zijn de draadloze vergadersystemen van Airtame. Elk device kan hiermee verbinden zodat je snel aan de slag kan. Liever een geïntrigeerd Windows Systeem? Dan raden we een scherm aan  in combinatie met een Intel Nuc en HD Webcam met microfoon.

Heeft u vragen over deze dienst of wilt u meer informatie?
Ga met ons het gesprek aan! 

Vergadersystemen

Bij vergaderen is het van belang dat het gesprek eenvoudig gestart kan worden. Uiteraard inclusief koppeling met uw agenda. Na het starten is goede communicatie met scherp beeld en helder geluid een vereiste. Bij deze communicatie komt alles samen. Hardware, software, het lokale netwerk en het internet moeten allemaal in orde zijn. Cloud it Out regelt dit graag voor uw organisatie! Wij zorgen ervoor dat u organisatie probleemloos intern en extern kan vergaderen

Presenteren en vergaderen | Cloud it Out

Meer weten over onze vergader- en presentatie systemen?

Neem dan gerust contact op met onze experts!

Presenteren en vergaderen | Cloud it Out