Blog

Blog

Blijf veilig werken

Microsoft stopt 14 januari met de ondersteuning van Windows server 2008 (R2) en Windows 7.

Bescherm uw Informatie – Deel 1

In samenwerking met ethisch hacker Jochen den Ouden gaan wij een paar weken simpele tips met jullie delen om veiliger te werken op je computer. We hebben Jochen leren kennen toen hij een presentatie gaf bij de Rijssense Businessclub bij de Tijd.

Veilige wachtwoorden – Deel 2

Jochen den Ouden, ethisch hacker uit Hardenberg vertelt in het tweede gedeelte van zijn blog op Cloud it Out over de veiligheid van wachtwoorden en hoe je dit proces extra kunt beveiligen door middel van Twee Traps verificatie, zoals inbegrepen bij Cloud it Out.

Herken phishing! – Deel 3

IT expert Jochen den Ouden vertelt in dit blog hoe je phishing herkent. Phishing is een veelvuldig voorkomende manier van oplichting die gericht is op elke doelgroep, waardoor iedereen (ongemerkt) het slachtoffer kan worden. Lees ook hoe Cloud it Out deze oplichting uitsluit!

Veilig mobiel internetten – Deel 4

In het vierde deel van de blog serie vertelt Jochen den Ouden hoe je veilig mobiel kunt internetten. “Onderweg en toch internetten. We willen het allemaal, toch? Maar maak je dan ook gebruik van gratis open wifi netwerken? Doe dat liever niet. Deze zijn vaak onveilig en je weet niet wie er allemaal mee kan kijken. Maak liever gebruik van de hotspot van je telefoon om bijvoorbeeld te internetten of je cloud op te gaan op je laptop.

Klantinterview: Jan Ligtenberg eigenaar van Uw Schilder

Uw Schilder is Uw Partner op het gebied van beglazing, schilderwerk en wandafwerking. Circa 30 medewerkers van Uw Schilder werken al jaren voor Verenigingen van Eigenaren, woningbouwverenigingen, scholen en zorginstellingen. Een heus begrip in Rijssen en klant van het eerste uur bij Cloud it Out.