Blog

Wat is nou precies veilig werken?

Wij vinden het belangrijk dat jij veilig werkt. Maar wat is nou precies ‘veilig werken’? En hoe veilig werk jij nu?

Office 365 vs Online Werkplek

Op onze website vliegen deze termen om je oren alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het lastig is om de verschillen tussen deze diensten in te zien. Cloud is toch cloud? Niet helemaal! In deze blog gaan we dieper in op de verschillende manieren van Cloudwerken zodat jij nog beter kunt bepalen wat het beste bij je past!

Klantinterview: Niels Perik van Onis Vastgoed

Interview gehouden op 27 augustus 2019 door Martin Ter Denge. Perik: “Die jongens doen gewoon wat ze beloven. Niet meer en niet minder. Ze vallen je verder niet lastig met aanbiedingen of andere extra kostenposten. Gewoon veiligheid en zekerheid voor een vaste prijs. Dat is hun kracht.”

De cloud is dé toekomst – deel 5

In het laatste blog van Jochen den Ouden vertelt hij over de toekomst van de cloud en dat het essentieel is om altijd up-to-date te zijn. Zo krijgen hackers veel minder snel de kans je werkzaamheden te verstoren.

Hoe werkt de Online Werkplek?

Zelf werken we de hele dag in de Online Werkplek. Daarnaast helpen we andere bedrijven om “online te werken”. Af en toe vergeten wij wel eens dat er nog heel veel bedrijven in Nederland op een Nas of lokale server werken (Naar schatting 81%). Daarom leggen we in deze blog uit: Hoe werkt de Online Werkplek?

Klantinterview: Jan Ligtenberg eigenaar van Uw Schilder

Uw Schilder is Uw Partner op het gebied van beglazing, schilderwerk en wandafwerking. Circa 30 medewerkers van Uw Schilder werken al jaren voor Verenigingen van Eigenaren, woningbouwverenigingen, scholen en zorginstellingen. Een heus begrip in Rijssen en klant van het eerste uur bij Cloud it Out.