Hosting & Domeinbeheer

Webhosting & domeinbeheer

Cloud it Out biedt stabiele hosting vanaf onze eigen servers. Denk hierbij aan hosting voor websites of andere online diensten. Op basis van Direct Admin kunnen we snel een omgeving leveren voor alle bekende pakketten zoals Wordpress en Yoomla. Uiteraard kan je ook gewoon HTML of een PHP-site opzetten. Door onze persoonlijke aanpak kunnen we net wat verder gaan. Naast het hosten van de website adviseren we hier ook in. 

De voordelen:

Webhosting & domeinbeheer
WordPress Hosting

WordPress hosting

Direct aan de slag

Vanuit de markt komt steeds vaker de vraag voor WordPress hosting. Hierbij levert Cloud it Out een WordPress omgeving inclusief de certificaten, back-up en beveiliging. De klant ontvangt de aanmeld gegevens voor het domein. Je kan dan gelijk aan de slag met het bouwen van de website.

Heeft u vragen over deze dienst of wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag op weg! 

Domein & DNS-beheer

Voor onze onlinediensten is het van belang dat het domein en de daarbij horende DNS goed werkt. Naast stabiele hosting is het essentieel dat de DNS-records goed staan. Daarom hebben we het liefst de DNS in eigen beheer. In de DNS Records bepaal je onder andere waar web- en mailverkeer naar toe moet gaan en het SPF-record bepaald wie mag mailen met jouw domein. Dit zijn belangrijke aspecten voor een veilige IT-omgeving die vaak over het hoofd worden gezien. Cloud it Out kan desgewenst deze gegevens voor uw bedrijf controleren en beheren.

Domein & DNS-beheer

Meer weten over onze domein en hosting oplossingen?

Neem dan gerust contact op met onze webexperts!

Hosting & Domeinbeheer | Cloud it Out