Internet toegang

Internet toegang

Altijd goed internet

Geen organisatie wil lang wachten op websites, problemen krijgen bij up- en downloaden of niet kunnen werken door een onderbreking van de internet verbinding. Cloud it Out helpt jou graag bij toegang tot het internet. De laatste tijd gaat de voorkeur uit naar glasvezel maar dit kan (te) duur zijn en in sommige gevallen zelfs onmogelijk! Gelukkig zijn er genoeg alternatieven zoals VDSL en 4G modems.

De voordelen:

Internet toegang
Internet toegang | Cloud it Out

4G Internet en back-up

Het is mogelijk om naast de bestaande internetverbinding een 4G-failover te creëren. In het geval dat de primaire verbinding wegvalt kunnen bepaalde diensten blijven werken. Zo voorkom je dat primaire processen stil komen te liggen. Voor kleinere kantoren is het zelfs mogelijk om 100% op deze verbinding te werken. Dit kan van pas komen wanneer glasvezel niet mogelijk is of er tijdelijk gewerkt moet worden op een locatie.

Heb je vragen over deze dienst of wil je meer informatie?
Probeer eens hoe begrijpelijk onze uitleg is! Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Verbinden met de Cloud

Bij bepaalde internetleveranciers heeft Cloud it Out de mogelijkheid om rechtstreeks te verbinden met haar diensten. Dit maakt de route naar de diensten nog korter en zorgt voor een verbetering van de snelheid. Cloud it Out beschikt over een partner met een eigen AS-nummer waardoor we onze eigen BGP-routeringen kunnen regelen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van 1 provider. We gebruiken de volgende transit providers:  InterDC en Qonnected, Cogent,  Level3, Sprint, Jointtransit, Atom86. Dit doen we i.c.m. de volgende knooppunten: AMS-IX, NL-IX / Open Peering, Speed-IX, LSIX. Momenteel levert dit netwerk ons 33Gbit/s aan internet capaciteit.

Cloud it Out is jouw IT-partner!

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen met internet toegang?

Neem dan gerust contact op met onze IT-experts!

Internet toegang | Cloud it Out