Werkwijze

Werkwijze

Aandacht voor de klant

Bij Cloud it Out staat de klant centraal. Wij leveren professionele IT-oplossingen die alleen maar werken als onze klanten er fijn mee kunnen werken. Cloud it Out denkt actief mee met de uitdagingen die jij als klant ervaart op IT gebied. Onze ruime ervaring stelt ons in staat om alternatieven te bieden en verbeteringen door te voeren.

Wij hebben voor onze klanten eigen IT professionals die voor jou klaar staan. Het is alsof jullie als organisatie een eigen IT medewerker in dienst hebben. Onze IT-expert kent jullie organisatie en kan jullie daarom ook direct helpen wanneer er iets aan de hand is. Je kunt ons tijdens kantoortijden bellen of mailen en voor calamiteiten is er in de avonduren en het weekend een storingsnummer.

Klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9.5!

Werkwijze | Cloud it Out
Werkwijze | Cloud it Out

Samenwerking

Optimaal werkende IT zien wij als een samenspel tussen de klant en de IT-professional van Cloud it Out. Naast onze supportwerkzaamheden helpen we jou graag met verbeteringen qua software en procesoptimalisatie. Wij zijn bekend met de nieuwste software pakketten en adviseren jou dan ook graag. Ook voor de coördinatie van de van de overgang naar een nieuw softwarepakket kun je bij ons terecht.

Veelgestelde vragen

Voor veel voorkomende problemen hebben wij een FAQ gedeelte op onze supportpagina. Hiermee zal je de meeste vragen al zelf kunnen oplossen. Kijk er gerust eens naar! Uiteraard mag je altijd onze IT-expert bellen als je er niet uitkomt. Daarnaast vind je er een link naar TeamViewer zodat wij op afstand met je mee kunnen kijken. Zo kunnen wij jou direct helpen!

Werkwijze | Cloud it Out

Bereken je prijs in 5 minuten!

Benieuwd wat de Werkplek 365 of de Online Werkplek jouw organisatie gaat kosten? Kom er geheel vrijblijvend achter! Je ontvangt de prijsopgave in je mailbox.

Werkwijze | Cloud it Out

Trotse op onze klantreviews

Happy met Cloud it Out