Telefonie & VoIP

Telefonie & VoIP

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Dit betekent dat jouw organisatie via het internet belt. Tegenwoordig is dit zakelijk de standaard en niet meer weg te denken bij organisaties. Het is echt een specialisme in de IT. Hoewel veel IT partijen dit zelf aanbieden is het onze ervaring dat het beter is om dit uit te besteden aan specialisten. Je gaat je IT ook niet onder brengen bij een VoIP aanbieder.

De voordelen:

Telefonie & VoIP
Een aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Voor VoIP hebben wij een vaste partner. Hierdoor hebben wij korte lijnen en de beste service. Voor jouw organisatie betekent dit je vaste IT professional van Cloud it Out, maar dan met de kennis van onze partnerorganisatie die is gespecialiseerd in VoIP.

Heeft u vragen over deze dienst of wilt u meer informatie?
Ga met ons het gesprek aan! 

Toestellen

De hardware die nodig is voor VoIP kunnen wij leveren aan jouw organisatie. Hierin is alles mogelijk, denk aan vaste toestellen, headsets, mobiele telefoons. Ook zijn er vast-mobiel integraties mogelijk. VoIP komt bij ons standaard met het programma Coligo desktop waarmee je kunt bellen vanaf je pc. Hierdoor zijn er heel veel koppelingen mogelijk met CRM-pakketten. Voor de overstap naar VoIP wordt er altijd een voorstel op maat gemaakt, specifiek afgestemd op de eisen en wensen van jouw organisatie.

Toestellen

Meer weten over onze VoIP oplossingen?

Neem dan gerust contact op met ons op!

Telefonie & VoIP | Cloud it Out