WiFi

Managed WiFi

Overal kunnen werken vinden we heel normaal. Sterker nog, hoe minder kabels hoe beter! Daar zijn wij het helemaal mee eens. Het is dan wel erg belangrijk om een goed draadloos netwerk op te bouwen. Bij een WiFi netwerk zijn 3 componenten erg belangrijk: Dekking, stabiliteit en snelheid. Net als bij onze Online Werkplekken  kunnen wij met Managed WiFi op afstand zorg dragen voor de veiligheid en werkbaarheid van het (draadloze) netwerk.

De voordelen:

Netwerk Oplossingen
Problemen met wifi

Dekking

Meten is weten

Een stabiel draadloos netwerk begint bij goede dekking. Dit houdt in dat we per ruimte en locatie kijken naar de behoefte. Bij het inventariseren kijken we naar verschillende factoren zoals oppervlakte, type wanden/isolatie en montage mogelijkheden. Door middel van metingen bepalen we de locatie en de type Access Points.

Problemen met de dekking van uw WiFI?
Ga met ons het gesprek aan! 

Stabiliteit & snelheid

De stabiliteit van het draadloos netwerk bepaalt de mate waarin een apparaat verbonden blijft. Met de snelheid van het draadloze netwerk bedoelen we de doorvoersnelheid waarmee het apparaat verbinding kan maken met interne en externe diensten. De 100% procent Cloud oplossingen die Cloud it Out biedt zijn gebaat bij zowel stabiliteit als snelheid. Om die reden kunnen wij uw organisatie de beste oplossing bieden.

WiFi | Cloud it Out

Problemen met uw WiFI of meer weten over onze diensten?

Neem dan gerust contact op met onze experts!

WiFi | Cloud it Out