Overstappen

Overstappen, hoe gaat dat?

Overstappen naar Werkplek 365 of de Online Werkplek. Hoe gaat zo’n migratie in zijn werk? En welke impact heeft dit voor uw organisatie? 

Een succesvolle migratie bestaat bij ons uit 3 onderdelen. Dit begint al bij het adviesgesprek en de offerte. Daarna volgt de inventarisatie en pas na deze 2 stappen volgt de daadwerkelijke migratie. Deze neemt gemiddeld een dag in beslag. Na de migratie zijn onze cloud specialisten beschikbaar om alle medewerkers te helpen met de opstart in de nieuwe IT omgeving. 

Overstappen | Cloud it Out
Overstappen | Cloud it Out

Adviesgesprek

Al onze trajecten starten met een adviesgesprek. Dit kan zowel op locatie, op ons kantoor of via Zoom. Tijdens het adviesgesprek zullen wij vooral luisteren naar jullie. Wij bekijken samen de huidige situatie en maken een eerste inschatting van de oplossing die bij jullie organisatie past. Hierop volgt dan een offerte op maat. Een adviesgesprek is altijd geheel vrijblijvend. 

Inventarisatie

Nadat de offerte is getekend volgt de inventarisatie. Dit is het belangrijkste onderdeel van de overstap. Wij gaan bij jullie meekijken en verzamelen alle informatie die nodig is om de migratie voor te bereiden. Ook nemen we contact op met software leveranciers om de overgang van jullie programma’s goed af te stemmen. Pas na een volledige inventarisatie gaan we over tot de migratie.  

Overstappen | Cloud it Out
Overstappen | Cloud it Out

Migratie

Vandaag gaat het gebeuren! De daadwerkelijke overstap. We plannen dit ruim van te voren met jullie in. Nadat alle data, mail en softwarepakketten over zijn helpen we alle medewerkers persoonlijk met opstarten. We lopen de werkplek na, stellen de mail weer in op de mobiel en helpen je met de 2-wegverificatie. Alles voor ons gezamenlijke doel: Geen gedoe met IT!

Heeft u vragen over een IT migratie of wilt u meer informatie?
Ga met ons het gesprek aan!

Bereken je prijs in 3 stappen!

Ontdek binnen een dag wat onze cloudoplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend! Je ontvangt het voorstel in je mailbox.

Overstappen | Cloud it Out

Trotse op onze klantreviews

Happy met Cloud it Out