ICT oplossingen MKB

ICT oplossingen MKB

ICT oplossingen MKB & ZZP-ers!

Werkt u voor een MKB bedrijf en ben je op zoek naar een IT oplossing gemaakt voor een MKB bedrijf?
Dan bent u bij Cloud it Out aan het juiste adres! Tegen een voordelig tarief zorgen wij voor de ICT oplossingen MKB.
Wij bieden een Online Werkplek of Werkplek 365, waardoor u altijd en overal met uw bestanden aan de slag kunt. Vraag hieronder eens een gratis demo aan of vul onze prijsberekeningstool in.

ICT-Oplossingen MKB

Alles direct goed geregeld!
Vanaf € 39,- per maand 

Wilt u graag meer informatie over onze ICT oplossingen MKB? Wij bellen u graag even terug! Of bekijk hier eerst onze klantreviews.

Bereken je prijs in 5 minuten!

Benieuwd wat de Werkplek 365 of de Online Werkplek jouw organisatie gaat kosten? Kom er geheel vrijblijvend achter! Je ontvangt de prijsopgave in je mailbox.

ICT oplossingen MKB | Cloud it Out

IT-oplossingen voor het MKB? Kies voor Cloud it Out!

Werkt u voor een MKB bedrijf en bent u op zoek naar een IT oplossing gemaakt voor een MKB bedrijf?
Dan bent u bij Cloud it Out aan het juiste adres! Tegen een voordelig tarief zorgen wij voor de ICT oplossingen voor uw MKB bedrijf.
Wij bieden online werkplekken, waardoor u altijd en overal met u bestanden aan de slag kunt. Vraag hieronder eens een gratis demo aan of vul onze prijsberekeningstool in.

De IT van u bedrijf is één van de onderdelen waar u als ondernemer geen omkijken naar wilt hebben. Het moet gewoon altijd functioneren en geen stress opleveren. Wij bieden op maakt gemaakte MKB IT-oplossingen voor uw bedrijf. Dit doen we altijd na een uitgebreide gratis kennismaking en inventarisatie. Hierna volgt het offertetraject en daarna desgewenst de implementatie. Dit doen we stap voor stap zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Voor een voordelige prijs van €39,- excl. btw per maand verzorgen wij één Online Werkplek of Werkplek 365 binnen uw bedrijf. U hoeft zich niet druk te maken om de veiligheid van uw bestanden, belangrijke back-ups of de opslag van uw bestanden. Wij nemen elke zorg uit handen! En mocht er toch een keer iets zijn dan kunt u ons gewoon bellen of mailen. We werken niet met een ticketsysteem maar helpen u gelijk.

Wilt u ondersteuning bij computerproblemen? Wilt u dat uw IT-problemen worden opgelost door professionals? Dan bent u op zoek naar Cloud it Out!

De IT-oplossingen voor het MKB?

IT moet gewoon functioneren. Heel simpel. Toch blijkt dat veel MKB-ondernemers zelf alles willen oplossen. Terwijl hulp helemaal niet duur hoeft te zijn! En dat terwijl u toch liever met uw eigen vak bezig bent.

Cloud it Out biedt een aantrekkelijk pakket samengesteld waarbij wij uw zorgen op IT-gebied uit handen nemen. Naast de ondersteuning en de online werkplekken, zorgen wij er ook voor dat u voldoet aan de AVG-normen. Bekijk nu ook onze overige extra’s!

Office 365

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een Online Werkplek?

Om gemakkelijk de kosten voor je organisatie te berekenen vul je geheel vrijblijvend onze tool in. Je ontvangt de prijsopgave dan in je mailbox.

Ik heb al een Office 365 abonnement. Wat nu?

Wij nemen je huidige abonnement in beheer. Je krijgt geen dubbele kosten.

Wat zijn de kosten van Werkplek 365?

Om gemakkelijk de kosten voor je organisatie te berekenen vul je geheel vrijblijvend onze tool in. Je ontvangt de prijsopgave dan in je mailbox.

Kan ik jullie Cloud diensten uitproberen?

Jazeker. Je kunt een demo aanvragen en onze dienst 14 dagen gratis uitproberen.

Hoe snel kan ik overstappen?

Na akkoord op de offerte kunnen we in de meeste gevallen binnen 4 weken de overstap realiseren.

Kan ik doorwerken tijdens de migratie?

Gemiddeld duurt de migratie een halve dag. Onze specialisten zorgen ervoor dat vitale bedrijfsprocessen door kunnen blijven gaan. 

Kan ik overal inloggen in de Online Werkplek?

Als er een internetverbinding is kun je gebruik maken van de Online Werkplek. Dit hoeft niet eens een hele snelle internetverbinding te zijn. Zelfs 4G is voldoende.

Voor welke type klant zijn jullie Cloud producten geschikt?

Onze klanten variëren van ZZP’ers tot organisaties met 100+ medewerkers.

Hoe veilig zijn jullie Cloud diensten?

Kijk voor meer informatie over veiligheid op onze techniek pagina of neem contact met ons op!

Antwoord niet kunnen vinden?
Stel je vraag hieronder.