De ICT uitbesteden?

Voor zzp’ers & het MKB


Is de ICT in jouw onderneming niet goed geregeld en ben je op zoek naar een betaalbare totaaloplossing?
Dan ben jij bij Cloud it Out aan het juiste adres! Wij zijn de IT-professionals die jouw ICT eenvoudig maken, tegen een zeer voordelig tarief.
Wij verzorgen online werkplekken zodat jij altijd en overal aan de slag kunt met jouw documenten.

ICT moet werken

“Bedrijven die de ICT uitbesteden kunnen zich richten op waar ze goed in zijn”


Wat kunnen wij voor jou als ondernemer betekenen?

één pakketvorm voor €65 euro p/m, wel zo eenvoudig!

Computerproblemen oplossen


Professionals die jou helpen bij al je ICT problemen, voor een eenvoudig betaalbaar pakket!

Online werkplek


Wij zorgen dat je overal toegang hebt tot je bestanden. Tevens zorgen wij dat je bestanden veilig zijn en maken wij backups

ICT Uitbesteden

Software & eigen mail


Inclusief Microsoft Office (Word, Excel, Outlook & Powerpoint) en het beheren van je eigen mailadres, waaronder backups.

ICT uitbesteden? Kies voor een online werkplek!

De ICT van je bedrijf is één van de onderdelen waar jij als ondernemer geen gezeur mee wilt hebben. Het moet op ieder moment van de dag werken!

Voor een betaalbare prijs van €65,- excl. btw per maand (of lager) verzorgen wij één werkplek binnen jouw bedrijf. Geen omkijken meer naar de veiligheid van je bestanden, naar de belangrijke backups of de opslag van je bestanden. Wij regelen alles!

Heb je computerproblemen of wil je op verschillende locaties in Nederland of met meerdere elektronische apparaten toegang hebben tot je bestanden, dan is een online werkplek van Cloud it Out de oplossing!


Dé oplossing voor ZZP’ers en het MKB!

Voor iedere zelfstandige ondernemer moet de ICT nou eenmaal goed draaien. Toch blijkt dat ondernemers vaak de ICT niet laten uitbesteden. ICT uitbesteden is toch enorm duur?

Wij hebben een aantrekkelijk pakket samengesteld waarbij wij de ICT regelen van een enkele- of meerdere werkplekken. Wij zorgen niet alleen dat jij vanaf iedere plek bij jouw bestanden kan, maar ook dat jouw bedrijf voldoet aan de nieuwste eisen omtrent de AVG-regelgeving. Bekijk nu ook onze overige extra’s!

Alles direct goed geregeld!

Voor maar €59 euro per maand!
Wil je graag meer informatie over onze online werkplekken? Wij bellen je graag even terug!

 

“Alles is werkelijk goed geregeld en erg gebruiksvriendelijk”

Met de start van mijn eigen onderneming was ik op zoek naar een partij die het IT vraagstuk voor mij uit handen kon nemen. Ik ben in contact gekomen met Thies van Cloud it Out en in het gesprek wist hij meteen de goede en relevante vragen te stellen. Op basis van mijn wensen is een pakket voor mij samengesteld waarin ik al mijn benodigde programma’s bij de hand heb, met de juiste licenties. Bij het in gebruik nemen van het pakket is zelfs de installatie op mijn laptop uit handen genomen en kon ik meteen aan het werk!

De servicegerichte aanpak en de altijd stand-by belofte geven mij het vertrouwen dat ik me op dit onderdeel geen zorgen hoef te maken, alles is werkelijk goed geregeld en erg gebruiksvriendelijk.

Ik beveel Cloud it Out van harte aan!

 

Ramona de Lange
Eigenaar Radela – Sociale en organisatorische innovatie