Microsoft 365

Microsoft 365

Haal alles uit Microsoft 365

Van Word tot Power Bi en Windows 10 tot SharePoint.

Microsoft 365 is de verzamel naam van de online diensten van Microsoft. Voorheen was dit Office 365 maar die naam was niet meer geschikt omdat Microsoft ook andere diensten aan ging bieden zoals besturingssystemen, tools voor data analyse, online opslag en ga zo maar door. Wij helpen bedrijven bij het efficiënt inzetten van deze tools zodat IT voor jullie gaat werken.

Herken jij je in?

Dan kan Cloud it Out je helpen!

Direct hulp nodig?

Microsoft 365
Microsoft Office

Microsoft Business standard

Microsoft Business Standard is een veel gebruikt licentie type van Cloud it Out. De gebruiker ontvang bureaubladversies van Office-toepassingen, waaronder Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote.

Dit pakket heeft onder andere:

  • 50 GB e-mail postvak
  • Microsoft Teams
  • 1 tb Opslag voor SharePoint en OneDrive
Wij combineren deze licentie met onze eigen back-up en monitoring diensten. Wij verzorgen daarnaast de tenant zodat onze gebruikers probleemloos en zorgeloos gebruik kunnen maken van de online diensten. Meer informatie? kijk eens op werkplek 365.

Werkplek 365 Alles-in-1!

Cloud it Out biedt 1 pakket voor bedrijven die onbezorgd gebruik willen maken van de Online Diensten van Microsoft. Wij regelen de back-up, gezondheid van de tenant, de anti-spam maar bovenal: één aanspreek punt voor jouw IT. Je ontvangt een IT-specialist die op de hoogte id van jouw omgeving en die direct kan ondersteunen bij problemen. Geen onhandige ticketsystemen, wel direct hulp waarmee je verder kunt. 

Voordelen:

Office 365
Gegarandeerd Tevreden

Microsoft 365

In tegenstelling tot Office standaard biedt Microsoft 365 een abonnement die ervoor zorgt dat de gebruikers altijd toegang hebben tot de laatste versie van de producten van Microsoft. Dit gaat verder dan Office, dit geldt namelijk ook voor andere (online) diensten zoals het besturingssysteem. Wij zijn in de praktijk dat Microsoft 365 vaak onvolledig of inefficiënt wordt ingezet. Organisaties betalen vaak te veel aan licenties die ze niet gebruiken of hebben geen overzicht meer van de bestanden die ze extern delen. Cloud it Out biedt handige tools die ervoor zorgen dat bedrijven kunnen genieten van optimale Microsoft 365 omgevingen. 

Vraag nu een
vrijblijvende demo aan!

We kunnen je uren vertellen over onze diensten…maar je kan het natuurlijk ook zelf uitproberen!

Microsoft 365 | Cloud it Out

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een Online Werkplek?

Om gemakkelijk de kosten voor je organisatie te berekenen vul je geheel vrijblijvend onze tool in. Je ontvangt de prijsopgave dan in je mailbox.

Ik heb al een Office 365 abonnement. Wat nu?

Wij nemen je huidige abonnement in beheer. Je krijgt geen dubbele kosten.

Wat zijn de kosten van Werkplek 365?

Om gemakkelijk de kosten voor je organisatie te berekenen vul je geheel vrijblijvend onze tool in. Je ontvangt de prijsopgave dan in je mailbox.

Kan ik jullie Cloud diensten uitproberen?

Jazeker. Je kunt een demo aanvragen en onze dienst 14 dagen gratis uitproberen.

Hoe snel kan ik overstappen?

Na akkoord op de offerte kunnen we in de meeste gevallen binnen 4 weken de overstap realiseren.

Kan ik doorwerken tijdens de migratie?

Gemiddeld duurt de migratie een halve dag. Onze specialisten zorgen ervoor dat vitale bedrijfsprocessen door kunnen blijven gaan. 

Kan ik overal inloggen in de Online Werkplek?

Als er een internetverbinding is kun je gebruik maken van de Online Werkplek. Dit hoeft niet eens een hele snelle internetverbinding te zijn. Zelfs 4G is voldoende.

Voor welke type klant zijn jullie Cloud producten geschikt?

Onze klanten variëren van ZZP’ers tot organisaties met 100+ medewerkers.

Hoe veilig zijn jullie Cloud diensten?

Kijk voor meer informatie over veiligheid op onze techniek pagina of neem contact met ons op!

Antwoord niet kunnen vinden?
Stel je vraag hieronder.