De cloud is dé toekomst – deel 5

7 februari 2022

De cloud is dé toekomst - Deel 5

In het laatste blog van Jochen den Ouden vertelt hij over de toekomst van de cloud en dat het essentieel is om altijd up-to-date te zijn. Zo krijgen hackers veel minder snel de kans je werkzaamheden te verstoren.
“Werken in de cloud is echt de toekomst. Verzeker je dan ook dat het echt veilig gebeurt en update regelmatig je software op je computer zodat je daarmee veilig een verbinding kunt maken. Vergeet ook niet je router af en toe te updaten als dat nodig is. Dat is belangrijk: zo krijgen hackers veel minder snel de kans je werkzaamheden te verstoren.
Tja, delen en USB sticks. Dat deden we vroeger toch? Die sticks raakten we altijd kwijt en ze zijn ook nog eens onveilig. Beter deel je via een goede cloud omgeving. De cloud is namelijk altijd uptodate, scant alle bestanden op virussen met de laatste technieken en je kunt heel goed bijhouden met wie je een bestand deelt.”
De cloud is dé toekomst - deel 5 | Cloud it Out
De cloud is dé toekomst - deel 5 | Cloud it Out

Door de automatische updates van Cloud it Out, werk je altijd in een zeer veilige en snelle omgeving.

Uzelf zorgt voor een stabiele internetomgeving (of wij helpen u daar bij), en de rest regelen wij!

Benieuwd geworden naar wat wij te bieden hebben? Zoekt u een partner die uw werkplek veilig kan inrichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0548-515446 of info@clouditout.nl.

Is cloud iets voor jou?

Wellicht is dit het moment om over te stappen naar de cloud. Dan hoef je zelf nooit meer na te denken over updates en werk je waarschijnlijk een stuk veiliger. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.
De cloud is dé toekomst - deel 5 | Cloud it Out