Klanttevredenheid is
onze kracht

Wij kunnen je vertellen over wat we je aanbieden. Maar onze klanten hebben al ervaren wat Cloud It Out voor hen heeft betekend. Daarom vertellen onze klanten zelf hun ervaring met Cloud It Out aan je.

Alles tot in de puntjes!

Validae Accountancy is enorm blij met Cloud it Out! Ze ontzorgen op het gebied van ICT. Alles is tot in de puntjes geregeld en bij vragen staan Johan of Thies altijd persoonlijk voor je klaar om te helpen of om advies te geven.

 

Cindy Noteborn-Sanders
Validae Accountancy

Meer dan ze beloven!

We zijn sinds medio 2020 naar volle tevredenheid in de Cloud met Cloud it Out. Alles wat ze beloven maken ze waar en soms zelfs meer. Cloud it Out laat je niet in de steek.

 

Gerrit Tadema
Hectar

Snel en eenvoudig, voldoende veelzijdig

Vanuit goede ervaringen met remote desktop omgevingen heeft SELEGGT NL gekozen voor het werken met Cloud it Out. Veiligheid, volledigheid en complete outsourcing van onze IT was ons doel en dat hebben we 100% bereikt. Cloud it Out biedt ons een comfortabele werkplek die voorzien is van alles wat we nodig hebben. En als er eens een keer een storing optreedt, dan zien we een snelle, pragmatische en uiterst oplossingsgerichte aanpak.

 

Martijn Haarman
Seleggt

Geen moment onze systemen hoeven missen!

In deze roerige tijden kun je niet meer zonder een goede Cloud omgeving, wij als bouwers van o.a. datacenters konden dan ook niet achterblijven. Met Cloud it Out is de transitie vlekkeloos verlopen, geen moment onze systemen of data hoeven missen. Waarvoor een groot compliment aan jullie als Cloud it Out.

 

Ron van der Lans
Utilitec Business Solutions B.V.

Goede service en erg betrouwbaar!

Snel en altijd bereikbaar waarbij vragen snel worden beantwoord en problemen snel worden opgelost.
Als startup is het fijn dat je mensen om je heen hebt waar je op kan vertrouwen en kan bouwen. Voor ons was het belangrijk dat we flexibel zijn en overal ons werk kunnen doen. Door het werken in de Cloud en de aangeboden service kunnen we ons focussen op waar we goed in zijn wat uiteindelijk meer resultaat oplevert.

 

John Hutten
Yes : techcareers

Kennis van zaken en een goede bereikbaarheid!

Vorig jaar over gestapt naar de online werkomgeving van Cloud it Out en tot heden zeer tevreden.

Makkelijk in te loggen op de beveiligde servers.

Thies en Johan hebben kennis van zaken en bij vragen/opmerkingen zijn ze altijd goed te bereiken.

Denken mee met de klant en daarom zouden wij ze zeker aanbevelen.

 

Robbert Huizer
MelRoh Trading B.V.

Cloud it out is een geweldige partij om mee samen te werken!

24/7 service en altijd bereikbaar! Thies en Johan hebben onze werkplekken omgezet naar de cloud om een forse besparing te realiseren.

Wij hopen te genieten van een lange en prettige samenwerking.

 

Theun Brandriet
Natuursteen Totaal B.V.

Wij zijn super tevreden over de dienstverlening van Cloud it Out!

Wij zijn super tevreden over de dienstverlening van Cloud it Out. Thies en Johan zijn goed bereikbaar en zijn bereid overal bij te helpen en te adviseren. De overstap naar Cloud it Out heeft ons tevens een forse kostenbesparing opgeleverd. Wij hopen dat dit een begin is van een lange samenwerking!

 

Daan Gerritsen
Mijn Makelaar Rijssen

Alle gegevens altijd bereikbaar op elke locatie, en goede service!

De online werkplek van Cloud it Out werkt voor ons bedrijf ideaal.
Zowel op kantoor, als tijdens besprekingen met opdrachtgevers en op de bouwplaats kunnen we makkelijk werken met onze bestanden. En mocht ons even iets niet lukken… dan is het binnen korte tijd opgelost door Thies of Johan!

 

Detina Haase
W. HAASE B.V.

Zeer tevreden!

Thies is vakkundig, de vragen die je hebt worden altijd snel beantwoord!

 

Robin Wissink
Eigenaar – Novus Forma B.V.

Koffie?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Probeer eens hoe begrijpelijk onze uitleg is. Stel ons jouw moeilijkste vraag, dan verbazen we je graag. Het liefst een vraag over ICT, want we zijn geen experts in medische en juridische zaken. Maar dat snap je vast.

Zo hielpen we Lennart!

Het zal je maar gebeuren: Heb je alle bestanden op je laptop staan, valt op vrijdagavond je laptop uit en gaat hij ook niet meer aan.

Het overkwam Lennart Kunst van Work Dynamic. Maandagochtend om half 9 stond hij al bij ons op de stoep. Na eerst een goede bak koffie: “het is per slot van rekening maandagochtend” heeft hij zijn laptop bij ons achter gelaten. Dinsdagmiddag stonden al zijn bestanden veilig in onze cloudomgeving. Lennart kan er nu altijd en overal bij. Daarnaast kan hij gratis gebruik maken van onze support voor het geval hij vragen op ICT- gebied heeft.
Wil je ook compleet ontzorgt zijn op IT gebied? Cloud it Out!

Lennart Kunst
Eigenaar – Workdynamic

Het werkt gewoon altijd!

Voor mij is het belangrijk dat mijn computer gewoon werkt wanneer ik hem nodig heb. De ICT uit handen geven scheelt mij veel tijd en frustratie. Ik kan Cloud it Out altijd (gratis) bellen als ik ergens niet uit kom.

Daarnaast weet ik dat al mijn bestanden veilig zijn, zodat ik nooit voor verrassingen kom te staan. Voor mij de ideale combinatie van gemak en zekerheid.

 

Emiel Westendorp
Eigenaar – Westendorp Voegwerken

Top service, ga zo door mannen!

Het is gewoon fijn dat alles werkt.
Kom ik ergens niet uit dan bel ik Cloud It Out, prima IT oplossing voor ons bedrijf.
Korte lijnen, en zeer praktijk gericht.
Top service, ga zo door mannen!

 

Richard Zwiers
Eigenaar HZH –Metselwerken B.V.

“Alles is werkelijk goed geregeld en erg gebruiksvriendelijk”

Met de start van mijn eigen onderneming was ik op zoek naar een partij die het IT vraagstuk voor mij uit handen kon nemen. Ik ben in contact gekomen met Thies van Cloud it Out en in het gesprek wist hij meteen de goede en relevante vragen te stellen. Op basis van mijn wensen is een pakket voor mij samengesteld waarin ik al mijn benodigde programma’s bij de hand heb, met de juiste licenties. Bij het in gebruik nemen van het pakket is zelfs de installatie op mijn laptop uit handen genomen en kon ik meteen aan het werk!

De servicegerichte aanpak en de altijd stand-by belofte geven mij het vertrouwen dat ik me op dit onderdeel geen zorgen hoef te maken, alles is werkelijk goed geregeld en erg gebruiksvriendelijk.

Ik beveel Cloud it Out van harte aan!

 

Ramona de Lange
Eigenaar Radela – Sociale en organisatorische innovatie