Referenties

Referenties

Happy met Cloud it Out

Als administratiekantoor wil je de ICT van je onderneming goed geregeld hebben. Bestanden veilig en ondersteuning wanneer er issues zijn in de ICT omgeving. Onze business draait om het verwerken en vastleggen van financiële gegevens en het verstrekken van informatie. Gelukkig allemaal digitaal tegenwoordig. Dan wil je geen zorgen om je ICT. Zal je eerlijk bekennen, om de migratie heb ik een nachtje wakker gelegen. Het zou niet de eerste migratie zijn in mijn carrière die voor veel werk, vertraging en verlies van gegevens zorgt. Gelukkig pakken ze dat bij Cloud it Out even anders aan. Stap voor stap samen door het migratieproces en duidelijke uitleg. Ze denken mee in oplossingen en alles keurig voorbereid waardoor er snel weer gewerkt kon worden. Geen spijt van de keuze!

Dank je wel team Cloud it Out voor jullie fijne online werkplek, meedenken, geduld en professionaliteit. Keep it up!

Referenties | Cloud it Out
5/5

Petula Dillema- van Zundert
Administratie & Advieskantoor Infinity

Referenties | Cloud it Out
5/5

Coen Smit
Feet Support

Ontzettend tevreden

Ontzettend tevreden over de online werkomgeving van Cloud it Out. Werkt uitstekend! De kracht van Cloud it Out ligt in de service. Ze zijn altijd goed bereikbaar en komen met een snelle gepaste oplossing bij problemen.

Kortom, een partner waar je op kan vertrouwen en bouwen!

Alles tot in de puntjes!

Validae Accountancy is enorm blij met Cloud it Out! Ze ontzorgen op het gebied van ICT. Alles is tot in de puntjes geregeld en bij vragen staan Johan of Thies altijd persoonlijk voor je klaar om te helpen of om advies te geven.

Referenties | Cloud it Out
5/5

Cindy Noteborn-Sanders
Validae Accountancy

Referenties | Cloud it Out
5/5

Gerrit Tadema
Hectar

Meer dan ze beloven

We zijn sinds medio 2020 naar volle tevredenheid in de Cloud met Cloud it Out. Alles wat ze beloven maken ze waar en soms zelfs meer. Cloud it Out laat je niet in de steek.

Snel en eenvoudig,voldoende veelzijdig

Vanuit goede ervaringen met remote desktop omgevingen heeft SELEGGT NL gekozen voor het werken met Cloud it Out. Veiligheid, volledigheid en complete outsourcing van onze IT was ons doel en dat hebben we 100% bereikt. Cloud it Out biedt ons een comfortabele werkplek die voorzien is van alles wat we nodig hebben. En als er eens een keer een storing optreedt, dan zien we een snelle, pragmatische en uiterst oplossingsgerichte aanpak.

Referenties | Cloud it Out
5/5

Martijn Haarman
Seleggt

Referenties | Cloud it Out
5/5

Ron van der Lans
Utilitec Business Solutions B.V.

Geen moment onze systemen hoeven missen!

In deze roerige tijden kun je niet meer zonder een goede Cloud omgeving, wij als bouwers van o.a. datacenters konden dan ook niet achterblijven. Met Cloud it Out is de transitie vlekkeloos verlopen, geen moment onze systemen of data hoeven missen. Waarvoor een groot compliment aan jullie als Cloud it Out.

Goede service en erg betrouwbaar

Snel en altijd bereikbaar waarbij vragen snel worden beantwoord en problemen snel worden opgelost. Als startup is het fijn dat je mensen om je heen hebt waar je op kan vertrouwen en kan bouwen. Voor ons was het belangrijk dat we flexibel zijn en overal ons werk kunnen doen. Door het werken in de Cloud en de aangeboden service kunnen we ons focussen op waar we goed in zijn wat uiteindelijk meer resultaat oplevert.

Referenties | Cloud it Out
5/5

John Hutten
Yes : techcareers

Referenties | Cloud it Out
5/5

Robbert Huizer
MelRoh Trading B.V.

Kennis van zaken en een goede bereikbaarheid!

Vorig jaar over gestapt naar de online werkomgeving van Cloud it Out en tot heden zeer tevreden.

Makkelijk in te loggen op de beveiligde servers.

Thies en Johan hebben kennis van zaken en bij vragen/opmerkingen zijn ze altijd goed te bereiken.

Denken mee met de klant en daarom zouden wij ze zeker aanbevelen.

Cloud it Out is een geweldige partij om mee samen te werken!

24/7 service en altijd bereikbaar! Thies en Johan hebben onze werkplekken omgezet naar de cloud om een forse besparing te realiseren.

Wij hopen te genieten van een lange en prettige samenwerking.

Referenties | Cloud it Out
5/5

Theun Brandriet
Natuursteen Totaal B.V.

Referenties | Cloud it Out
5/5

Daan Gerritsen
Mijn Makelaar Rijssen

Wij zijn super tevreden over de dienstverlening van Cloud it Out!

Wij zijn super tevreden over de dienstverlening van Cloud it Out. Thies en Johan zijn goed bereikbaar en zijn bereid overal bij te helpen en te adviseren. De overstap naar Cloud it Out heeft ons tevens een forse kostenbesparing opgeleverd. Wij hopen dat dit een begin is van een lange samenwerking!

alle gegevens altijd bereikbaar op elke locatie, en goede service!

De online werkplek van Cloud it Out werkt voor ons bedrijf ideaal. Zowel op kantoor, als tijdens besprekingen met opdrachtgevers en op de bouwplaats kunnen we makkelijk werken met onze bestanden. En mocht ons even iets niet lukken… dan is het binnen korte tijd opgelost door Thies of Johan!

Referenties | Cloud it Out
5/5

Detina Haase
W. HAASE B.V.

Referenties | Cloud it Out
5/5

Robin Wissink
Eigenaar – Novus Forma B.V.

Zeer tevreden!

Thies is vakkundig, de vragen die je hebt worden altijd snel beantwoord!

Koffie?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Probeer eens hoe begrijpelijk onze uitleg is. Stel ons jouw moeilijkste vraag, dan verbazen we je graag. Het liefst een vraag over ICT, want we zijn geen experts in medische en juridische zaken. Maar dat snap je vast.

Referenties | Cloud it Out
Referenties | Cloud it Out
5/5

Lennart Kunst
Eigenaar – Workdynamic

Zo hielpen we Lennart!

Het zal je maar gebeuren: Heb je alle bestanden op je laptop staan, valt op vrijdagavond je laptop uit en gaat hij ook niet meer aan.

Het overkwam Lennart Kunst van Work Dynamic. Maandagochtend om half 9 stond hij al bij ons op de stoep. Na eerst een goede bak koffie: “het is per slot van rekening maandagochtend” heeft hij zijn laptop bij ons achter gelaten. Dinsdagmiddag stonden al zijn bestanden veilig in onze cloudomgeving. Lennart kan er nu altijd en overal bij. Daarnaast kan hij gratis gebruik maken van onze support voor het geval hij vragen op ICT- gebied heeft.
Wil je ook compleet ontzorgt zijn op IT gebied? Cloud it Out!

alles is werlelijk goed geregeld en erg gebruiksvriendelijk

Met de start van mijn eigen onderneming was ik op zoek naar een partij die het IT vraagstuk voor mij uit handen kon nemen. Ik ben in contact gekomen met Thies van Cloud it Out en in het gesprek wist hij meteen de goede en relevante vragen te stellen. Op basis van mijn wensen is een pakket voor mij samengesteld waarin ik al mijn benodigde programma’s bij de hand heb, met de juiste licenties. Bij het in gebruik nemen van het pakket is zelfs de installatie op mijn laptop uit handen genomen en kon ik meteen aan het werk!

De servicegerichte aanpak en de altijd stand-by belofte geven mij het vertrouwen dat ik me op dit onderdeel geen zorgen hoef te maken, alles is werkelijk goed geregeld en erg gebruiksvriendelijk.

Ik beveel Cloud it Out van harte aan!

Referenties | Cloud it Out
5/5

Ramona de Lange
Eigenaar Radela – Sociale en organisatorische innovatie