Direct zien wat de Online Werkplek gaat kosten?

Benieuwd hoe het werkt? Probeer onze dienst 14 dagen gratis!

Werken in de cloud »

Vanaf €39,- per maand!

Wil jij altijd en overal toegang hebben tot je documenten? Dan is werken in de cloud jouw ideale oplossing! Met de online werkplekken van Cloud it Out kun jij op iedere plek en op elk tijdstip werken in de cloud.

Binnen een week regelen wij jouw Online Werkplek. Neem gelijk contact op om de mogelijkheden door te nemen! Wij bieden online werkplekken voor ZZP’ers en het MKB. Bij ons kun je terecht voor één of meerdere online werkplekken.

 

Wat is werken in de cloud bij Cloud it Out?

Zonder gedoe werken in de cloud. Daar maken wij ons sterk voor, zodat jij altijd en overal aan de slag kunt. Wij zorgen dat jij alles in huis hebt om direct aan de slag te gaan.

Je ontvangt:

Bestanden (opslag & beschikbaarheid)


 • Je bestanden en gegevens worden veilig opgeslagen, waardoor je voldoet aan de AVG-norm.
 • Je bestanden zijn altijd en overal beschikbaar (internet verbinding nodig).

Office


 • Je krijgt het Mircosoft-office pakket tot je beschikking met Outlook, Word, Powerpoint en Excel. Wanneer je dit al hebt, verlagen wij je maandbedrag.

E-mail


 • Je bedrijf krijg een eigen domeinnaam.
 • Je e-mailadres eenvoudig online gebruiken.

Meer dan werken in de cloud!


Wij helpen je met al je vragen over ICT. Je kunt ons daarover alles vragen, ook wanneer het niet over werken in de cloud gaat.

Ons maandbedrag is het maximale bedrag. Heb je zelf al dingen geregeld of gebruik je niet alle diensten? Dan betaal je maandelijks gewoon een lager bedrag!

Bereken je prijs binnen 5 minuten!


  Op werkdagen krijg je meestal dezelfde dag antwoord per mail. Bellen doen we tussen 8:00 en 18:00 uur. Bel ons ook wanneer het jou uitkomt.

  Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en voorzien van het Google privacybeleid en servicevoorwaarden.

  Vraag direct één of meerdere online werkplekken aan! Wij helpen je graag verder. Cloud it Out is jouw online partner voor al je IT-diensten.